Årets spinnfiskepremiär avklarad

Så var då årets spinnfiskepremiär avklarad. Turen gick till Vikbotten, men blev både kort och händelsefattig. På grund av ett plötsligt ösregn stannade jag bara ca 45 minuter, fast det gjorde inte så mycket då fisket var helt dött. Knappt några vak eller plask alls, kanske beroende på att det dessutom var åska i luften. Det mest spännande som hände var att en liten gädda i kilosklassen vid ett tillfälle simmade efter wobblern ända in till land, dock utan att hugga. I övrigt var det stendött.

Egentligen skulle jag ha åkt ut till Vikbotten redan för några dagar sedan. En gammal barndomskompis (som numera bor i Uppsala) var på besök i stan under några dagar, och vi brukar alltid försöka åka ut och fiska åtminstone en gång då han kommer upp. Men av olika anledningar kunde vi inte göra det denna gång, vilket naturligtvis var tråkigt men inget vi kan göra något åt.

Kan åtminstone bjuda på en bild av Vikbotten då den är isfri. Tog den strax innan jag började fiska, men bara en liten stund senare började det dyka upp en hel del regn- och åskmoln.

Vikbotten 28 maj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback