Nyinförskaffade jerkfiskeprylar

Så har det då hänt, även jag har hakat på jerktrenden och införskaffat mina första jerkprylar. Nyss hemkommen med följande prylar, vad tror ni om dessa för en som aldrig ens testat jerkfiske förut? Kanske en bra början på jerkfiskekarriären?

Spö: Zalt Svartnö 6'2
Rulle: Shimano Corvalus 301
Lina: Powerpro 0,36
Beten: 3 st Buster Jerk (färger C47, C101 samt R114OB)
Samt tafsar från BFT

jerkprylar


Kommentarer
Postat av: Pierre

Jag har ingen aning om vad som är bra. Tänkte jag skulle försöka mig på Jerk oxå.
Har faktiskt fått en känsla av att buster är den bättre jerkvobblern.
Lycka til...

Postat av: Daniel

Tjenixen Micke!

Har själv Stiffen och är mycket nöjd med den, men Svartnön känns jämbördig i styvhet och kork är alltid trevligt! :) Rullen vet jag inget om. Bra val av lina, kör samma size själv och den funkar ypperligt. Är det där "små"-tafsarna eller titan-tafs? Rekommenderar verkligen titan eftersom halvstora gäddor gör slarvsylta av de små tafsarna och då blir betesgången inte lika lyckad. R114OB är grym färg, min erfarenhet är dock att Bellyn funkar bättre.

Btw, hur gick det med Musky handskarna, har du köpt några?

Keep it reel! ;)

//D

2007-05-17 @ 15:36:12
Postat av: Micke

Kul att man verkar hittat skapliga prylar, och spöt känns riktigt skönt, så jag tror att jag kommer att vara nöjd med prylarna. Tafsarna vet jag inte riktigt vilken modell det är, det står inget om titan på förpackningen så det kanske är "småtafsarna"? Men beteslåset verkar åtminstone ganska stabilt.
Och muskyhandskarna köpte jag ifjol från USA och är helnöjd med dem, rekommenderar dem helt klart! Numera finns de i Sverige med, Lundgrens i Stockholm har dem, så beställ gärna ett par därifrån, jag rekommenderar dem.
Tight lines!
/Micke

2007-05-18 @ 22:15:17
URL: http://mickesfiske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback