Några nya beten

Det är fortfarande ett bra tag innan fiskesäsongen börjar för mig, kan eventuellt komma igång med lite mete i Strömsån i mitten eller slutet av april, så om en dryg månad eller så borde det kunna börja röra på sig. Men bara för att mina läsare inte ska tro att jag övergivit bloggen kan jag visa några nya beten som tillkommit i beteslådan sedan förra säsongen slutade. Några är gåvor och några har jag själv köpt, men jag tycker alla ser heta ut och det ska bli spännande att testa dem framöver.

Till vänster tre Buster Jerk, de två översta är båda Buster Jerk Shallow Runner tillhörandes signaturserien. Den översta är designad av Michael "Berget" Bergander och har färgkod C195 och den i mitten är designad av Daniel Pettersson och har färgkod C200. Den understa Bustern är en specialfärg som endast säljs på Söder Sportfiske, och den har färgkod C237 men kallas även Hot Pink.

Till höger syns överst en Alley Cat (
www.alleycatlures.com), ett bete jag köpte direkt från tillverkaren i USA via Ebay. Dessa finns inte i Sverige utan måste köpas via nätet. Under den ett annat amerikanskt bete, en T-N-T Undertaker som jag fick i födelsedagspresent av min fiskekollega Fredrik.

Det blir nog några fler beten framöver, men vad tror ni ärade läsare om dessa modeller och färger? Jag ser fram emot att testa dem framöver.

68371-38