Sen rapport från Pike Challenge

Sent omsider kommer här en rapport från Pike Challenge, som gick av stapeln den 9-10 juni. Har helt enkelt inte haft tid att uppdatera bloggen, eller att fiska så mycket heller för den delen, men här kommer så en kort rapport om Team Pikepajkas comeback i tävlingen.

Fast rapporten blir tämligen kort, vi deltog nämligen bara första dagen. Vi fick några fiskar i båten, men ingen var mätbar (minimimått på 75 cm) utan fiskarna var i den storleken som syns på bilden nedanför. Dessutom några följare i ungefär samma storlek, men ingen storlek av intresse för vår del, även om de andra lagen fick en hel del fisk av bra storlek, största fisken i tävlingen var 114 cm och vägde 10,58 kg.

Vi deltog inte dag två utan bestämde oss för att kasta in handduken, då vi tyckte att motorkraften var aningen begränsad för att åka ute i skärgården. En 15-hästars motor på en mindre båt funkar bra i mindre vatten men kanske inte i tävlingssammanhang ute i skärgården, krasst att konstatera men så är det, eller så kändes det åtminstone. Så till skillnad från tidigare år när vi haft rena problem med haverier och annat, så var det inga direkta tekniska fel den här gången, bara det att det inte kändes givande med tanke på begränsningarna.

Men i övrigt var det som vanligt ett lyckat arrangemang, och ni som har möjlighet att ställa upp i Pike Challenge kommande år bör göra det, tror inte ni blir besvikna. Kolla gärna in resultaten och bilderna på hemsidan
www.pikechallenge.com om ni vill.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback